Vi svarer alle henvendelser som kommer inn, og prøver å svare etter beste evne  Vi anbefaler dog å bli medlem av Knitting Innas strikkeforum på Facebook. Der er det store muligheter for at du kommer i kontakt med noen som strikker akkurat den samme modellen som du, og det går ofte raskere. Her møter du både designere og teststrikkere, samt 22.000 andre Bystrikkere som deler erfaringer, bilder og inspirasjon.

Klikk her for å bli medlem