Opprett en kundekonto hos Bystrikk.no og få eksklusive kundefordeler.

Fordeler:

• 5 % rabatt på alt garn og strikkepinner til ordinær pris
  • Fri frakt på alle ordrer over kr. 899,- (Gjelder Bring - Pakke i Postkassen)
  • Tilgang til #Bystrikk-forumet på Facebook der du møter 12.000 andre Bystrikkere
  • Eksklusive tilbud på e-post

I tillegg får du:

• Raskere handel
  • Sjekke ordrestatus
  • Oppbevaring og nedlasting av kjøpte digitale mønster

Vilkår for medlemskap:

• Man må være innlogget for å få opp og benytte seg av medlemsfordeler og tilbud. Man kan ikke etterregistrere rabatter eller fri frakt om man ikke var logget inn ved betaling.
  • Som medlem godtar du å motta e-post med tilbud og nyheter
  • Man kan når som helst melde seg ut av VIP-klubben.

Man kan melde seg inn ved å bruke skjema på siden «Min Konto».

Vi vil kun lagre den informasjonen du selv har lagt inn under kjøpsprosessen. I tillegg vil du selv finne oversikt over alt kjøp du har gjort i nettbutikken, samt nedlastingslinker til alle digitale produkter du har kjøpt. Du kan når som helst slette denne kontoen ved å kontakte Knitting Inna. Merk at detaljert kjøpshistorikk oppbevares inntil i fem år etter krav i bokføringsloven. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres.