Bystrikk Sokkeblokker er et perfekt hjelpemiddel for å blokke ut sokker til ønsket størrelse og form etter vask. Sokkeblokkeren spenner ut maskene og lar mønster og fasong jevne seg pent.

Selges parvis og kan reguleres fra str. 34 - str. 43. I denne videoen viser vi deg den smarte løsningen for å regulere størrelsen.

Bruksanvisning: Still inn ønsket størrelse. For å feste den regulerbare enden kan du bruke nål og tråd, og "sy" tråden gjennom de små hullene.

Etter at du har vasket sokkene slik du bruker trer du de på sokkeblokkerne mens de fremdeles er våte

Heng dem opp og la dem tørke. Ta gjerne et bilde til instagram :-)

Når sokkene er tørre er de blokket og klare til bruk. Sokkeblokkeren er en perfekt gave til enhver strikkeentusiast.

Kan kjøpes på Bystrikk.no: https://bystrikk.no/bystrikk-sokkeblokker.html