1. opplag:

Diagrammene i boken har blitt invadert av utropstegn! ? Det er ikke vårt verk, men et sted på veien mot trykking ble det slik. Vi tar det med godt humør, og forklarer:

Utropstegn utenfor diagrammets høyre kant, var i utgangspunktet piler inn mot venstre, som viser hvilken rad teksten bak tilhører.

Utropstegn inni diagrammene fungerer like bra som tegnet vi egentlig hadde valgt, så det ble jo en artig vri.

Kos dere med boken og nyt timene med avslappende strikking!